Prop de 170 persones participen en la caminada de primavera

El col·lectiu de gent gran ha recorregut els 5 quilòmetres que comprèn l’actual camí de ronda

Per . Actualitzat el

La Font lluminosa de Salou ha estat el punt d’arribada de la caminada de primavera que ha reunit unes 170 persones, totes elles de la tercera edat. La trobada que ha organitzat el Consell Comarcal del Tarragonès, a través del Consell Consultiu de la Gent Gran, i amb el suport de l’Ajuntament de Salou. Des de les 9 del matí han iniciat una excursió des de Tarragona i fins al far de Salou en autobús per després continuar el camí fins a Pilons en un recorregut per 5 quilòmetres del camí de Ronda. A l’arribada a la Font Lluminosa tant l’alcalde Pere Granados –acompanyat d’Estela Baeza, regidora de Benestar i Serveis Socials de l’Ajuntament de Salou- com Pere Virgili, president del Consell Comarcal del Tarragonès han adreçat unes paraules de suport a la gent gran.