El Carnaval tornarà a canviar de recorregut

Es considera que l’itinerari actual de la Rua de Lluïment afecta negativament la mobilitat urbana

Per . Actualitzat el

La Comissió Consultiva del Carnaval ha valorat positivament la celebració d’enguany atesa l’alta participació i qualitat del treball dut a terme per les comparses i les entitats que en formen part, així com per l’afluència de públic en tots els actes i l’ambient participatiu de tota la ciutat.

Però també s’han destacat alguns aspectes que cal millorar com és l’itinerari de la Rua d’Artes que, recordem, ja va canviar fa dos anys desplaçant l’acte cap al final de la Rambla Nova i fins arribar al Passeig Lluís Companys. Des de la comissió s’ha considerat ara que aquesta fórmula no és viable, ja que afecta en diversos aspectes a la mobilitat interurbana, sobretot pel que fa als autobusos tenen parada a l’Estació i a l’entorn, i ara, a  proposta dels tècnics de mobilitat, EMT i protecció civil, es proposa un nou canvi. Així, el nou recorregut s’iniciarà a Ramón y Cajal i, quan arribi a la Rambla Nova, seguirà pel carrer d’Antoni Rovira i Virgili, després per l’avinguda Catalunya i finalitzarà a l’altura de la Universitat.

Així mateix s’ha proposat dur a terme canvis en els premis per tal de potenciar la participació satírica a la Rua i la participació de les comparses a tots els actes de Carnaval. Una altra acció destacada és l’inici de la revisió del Reglament de la mateixa Comissió Consultiva del Carnaval, per tal de posar al dia diversos aspectes, que no han variat des de la seva posada en marxa.