Música i teatre per a totes les edats a El Magatzem

Un total de dotze propostes conformen la temporada de primavera del teatre tarragoní

Per . Actualitzat el

El Teatre Magatzem presenta la programació per aquesta temporada de primavera. Es tracta d’una dotzena d’esectacles que inlouen música, teatre i teatre infantil. La programació de teatre i música serà cada dissabte a les 20:30h (amb alguna excepció) i els espectacles infantils els diumenges alterns a les 12.00h.

En l’apartat musical arrenqca trimestre el dissabte 16 d´abril, amb un concert de Apple Smell Colour que presenten el seu nou disc Fireplace. Un concert inèdit en què la coneguda banda tarragonina mostrarà la seva vessant més jazzística i acústica.

El dissabte 14 de maig, és el torn de Isabel Vinardell & Isabelle Laudenbach: un excepcional duo que va unir-se després de passar per bandes de referència com Las Migas o Cheb Balowski. El seu univers musical es troba a mig camí entre la cançó melòdica, la copla i el flamenc.

El dissabte 21 de maig, el teatre s´omplirà de flamenc: Flamenco, un latido de la mà d´uns components tan destacats en la matèria com són Luisa Márquez que cantarà amb el grup Alquimia.

I el dissabte 4 de juny, tanquen la cartellera musical amb el concert: I got rhythm en el què Romina Krieger (soprano) i Berta Brull (piano) faran un deliciós viatge musical per alguns dels grans compositors de l´Amèrica de principis de segle: George Gershwin, Leonard Bernstein o Cole Porter.

En l’àmbit teatral, el dissabte 23 d´abril (en horari especial de Sant Jordi: 22 h), comencen la programació teatral amb Himmelweg, camino del cielo de Juan Mayorga. Una proposta d´una companyia de teatre de referència, que porta a escena l´obra més representada del gran autor: un dels nostres millors dramaturgs, multi-guardonat i col·laborador habitual de la companyia madrilenya Animalario.

Seguirà el dissabte 30 d´abril, amb Ángeles y demonios: a 6.500 km de Broadway. L´espectacle d´èxit de la temporada passada, que va omplir i deixar públic fora les dues sessions que van presentar el trimestre passat. És una producció de la companyia de teatre musical de Tarragona TMT producciones que van estrenar aquest espectacle en primícia al Teatre el Magatzem.

Dissabte 7 de maig, torna un dels espectacles més aclamats de la companyia Teatro de Cerca, La ceniza, en el qual Oriol Grau i Eduardo Telletxea protagonitzen una història d´amistat i traició, amb rerefons polític: teatre en estat pur.

Per últim, el dissabte 28 de maig, Mercè Martínez: cantar al desamor, la mediàtica actriu acompanyada d´un pianista, arriba amb una proposta de teatre cabaret en la què farà un recorregut per molts estadis emocionals connectats amb el desamor a través de cançons de musicals, stàndards de jazz, boleros i altres gèneres.

Les representacions de teatre infantil s’inicien el diumenge 24 d´abril quan nens i nenes de totes les edats podran gaudir d´un espectacle directe, divertit i participatiu que ens apropa a la coneguda llegenda Sant Jordi el cavaller (+4 anys). El diumenge 8 de maig, tota la família quedarà fascinada per un espectacle de màgia visual amb increibles trucs, prediccions i escapisme, arriba: Be magic! amb el Mag Aizpi (+ 6 anys). El diumenge 22 de maig, tindrem Rapunzel (+5 anys) una lliure adaptació de teatre musical en el què viurem la fascinant història de la famosa protagonista de la pel·lícula d´animació: Enredados. Una funció molt viva, amb música i cançons en directe. I  tancaran el trimestre infantil, el diumenge 5 de juny, amb Qui té por del gegant Dum- dum? (+3 anys) un espectacle deliciós, de gran volada estètica, que tarcta de com superar la por dels més petitons com el seu personatge la petita Tulipa.

Les entrades per tots els espectacles ja estan a la venda, es poden comprar a les oficines de la Cooperativa Obrera Tarraconense, al bar La Cantonada i per internet a www.cotarraconense.cat.