El Palau d’Esports i la remodelació del Nou Estadi, a última hora

Ballesteros confia que el nou equipament es farà i condiciona l’inici de les obres de l’estadi al final de temporada del Nàstic

Per . Actualitzat el

Ballesteros, que sempre s’ha mostrat optimista amb tot allò que té a veure amb Tarragona 2017, no defalleix. L’alcalde de Tarragona ha assegurat que «tenim el compromís del President i del Govern de Catalunya que tindrem acabat el pavelló un mes i mig abans dels Jocs». Unes afirmacions que poden sorprendre després de la renúncia de dues empreses a assumir l’obra.

El batlle, que ja coneix la fórmula que s’utilitzarà per desencallar el projecte, ha deixat en mans de l’executiu i de l’empresa pública Infraestructures.cat l’anunci de la solució adoptada.

Una altra complicació que s’albira en horitzó cada cop més proper és la remodelació de l’estadi del Nàstic. Allí s’hi han de dur a terme les cerimònies inaugurals i de cloenda de Tarragona 2017 però les obres no es podran començar fins que el primer equip del Nàstic no l’hagi de menester. Això vol dir que s’ha d’acabar la lliga i, en cas de classificar-se pel play-off, s’haurà d’esperar encara més. Ballesteros ha explicat que s’ajustarà el calendari i l’abast de les obres per minimitzar les molèsties. El batlle també ha anunciat que en paral·lel es desmantellarà l’antiga variant de l’N-340 per fer-ne un aparcament i millorar la mobilitat de l’entorn.