El Club Lions celebrarà un sopar solidari per a la Fundació Bonanit

Tindrà lloc el 22 d’abril, a les 9 del vespre, a l’Hotel Imperial Tarraco

Per . Actualitzat el

Amb motiu de la celebració del seu 50è aniversari, el Club Lions Tarragona durà a terme un sopar solidari en benefici de la Fundació Bonanit, que s’encarrega d’acollir persones sense sostre a la capital de la demarcació. L’activitat solidària se celebrarà el proper 22 d’abril a partir de les 9 del vespre a l’Hotel Imperial Tarraco.

Una estreta col·laboració

Així, el sopar reafirma l’estreta col·laboració entre ambdues entitats, iniciada anys enrere. De fet, el Club Lions Tarragona ha estat sempre lligat a la tasca solidària de la Fundació. Així, l’any 2008 ja es va celebrar un sopar solidari destinat a la recollida de fons per a Bonanit, també han col·laborat com socis de la Fundació durant molts anys , i des del 2013 han lliurat de forma regular articles d’higiene personal, roba de llit i queviures per l’alberg que la Fundació disposa a la Part Alta de Tarragona.

La trajectòria solidària del Club Lions Tarragona va iniciar-se fa més de 50 anys. De fet, es tracta d’un dels tres Club Lions més veterans de l’Estat espanyol. A la ciutat, a més d’organitzar events per a entitats de caràcter social, els Lions duen a terme tot tipus de projectes destinats a donar suport a qui més ho necessita, a banda de tenir un centre de reciclatge d’ulleres a Camp Clar que va enviar més de 200.000 ulleres graduades a tot el món.

10 anys de Fundació Bonanit

Més de 50.000 clubs integren l’Associació Internacional de Clubs Lions a nivell mundial, amb més d’1,5 milions de socis actius repartits per més de dos cents països. A la demarcació, l’entitat compta amb clubs a Tortosa, La Sènia i Reus.

Pel que fa a la Fundació Bonanit, l’entitat tarragonina celebra enguany el seu 10è aniversari després d’haver acollit més de 5.000 persones sense sostre a l’alberg del carrer de les Peixateries Velles.