El cas Inipro torna a Tarragona

El Jutjat d’Instrucció número 1 de Tarragona ho considera “fonamental, per a la descoberta de la veritat”

Per . Actualitzat el

Segons informa el digital República Checa, el magistrat Joaquin Elias reprèn les diligencies judicials després que el procés hagi tornat del jutjat de Gavà perquè es presumeix que hi ha ramificacions d’aquest cas fora de Tarragona.

El procés ha tornat a les mans del titular del Jutjat d’Instrucció número 1 de Tarragona perquè es considera «fonamental, per a la descoberta de la veritat» que s’investiguin alguns detalls d’aquesta trama, que l’Ajuntament de Tarragona insisteix que es tracta, única i exclusivament, de ‘mala praxi’ administrativa.

El jutge prossegueix amb els interrogatoris de nous investigats (la setmana que ve declararà una funcionària municipal, que l’any 2010 feia de secretària accidental a l’IMMS i una ex treballadora d’Inipro, Judith CS, militant del PSC) i altres testimonis.

Aquest divendres, a dos quarts de 10 del matí, l’exsecretari general de l’IMMS, Joan Maria Abelló, haurà de comparèixer davant del magistrat per explicar la seva versió d’aquest cas.