Comença la campanya de la Renda 2015

Des d’aquest dimecres ja es pot agilitzar la declaració a través de Renda Web

Per . Actualitzat el

Aquest 6 d’abril es dóna el tret de sortida a la campanya de la declaració de renda 2015, en la qual Hisenda aporta per la potenciació de Renda Web, eina que agilitza la presentació de la declaració de forma on line. La plataforma elabora una proposta de declaració que els contribuents poden modificar i confirmar, al mateix temps que completar la informació.

Malgrat aquest nou sistema, continuen vigents les dues vies de presentació, és a dir, la que es realitza a través de l’esborrany que facilita l’AEAT, així com la realitzada mitjançant el programa PADRE. El dia 25 de juny finalitza el termini per Renda Web i també la declaració de la renda amb resultat a ingressar mitjançant domiciliació bancària. El 30 de juny acaba el termini per confirmar l’esborrany o presentar la declaració de la renda amb resultat a retornar, amb renúncia a devolució o amb resultat a ingressar sense domiciliació.