Uns 50 establiments participen a Sabor Salou 2016

La fira gastronòmica del municipi de la Costa Daurada tindrà lloc els dies 15, 16 i 17 d’abril

Per . Actualitzat el

El cap de setmana del 15, 16 i 17 d’abril el passeig Jaume I de Salou, acollirà la sisena edició de la fira gastronòmica Sabor Salou, un esdeveniment dedicat a la restauració, i als productes DOP i gourmet “que es poden trobar tant en el municipi així com provinents de tot el territori català.

L’any passat Sabor Salou va arribar als 30.000 visitants i es van servir més de 25.000 degustacions; aquest any, s’espera arribar a una xifra similar.

Segons la regidora de Participació Ciutadana, Júlia Gómez, aquest any el públic  «podrà gaudir d’una àmplia oferta de gastronomia local i participar de les moltes activitats i tallers que es realitzaran durant tot el cap de setmana, moltes vinculades directament amb l’oferta d’oci en família». Els tallers es podran consultar al web www.saborsalouwordpress.com.

Aquest any, hi haurà uns 50 establiments que exhibeixen els seus productes, la majoria dels quals situats a Salou.

Programa

Sabor Salou es realitza el divendres 15 d’abril de 17 a 22 hores, el dissabte 16 d’abril d’11 a 22 h i el diumenge 17 d’abril d’11 a 20 hores.

En el Sabor Salou s’intercanvien Salouets (fitxes Sabor Salou) per degustacions. Els Salouets es podran adquirir als punts d’informació de Sabor Salou, a raó de 3 degustacions (Salouets) i una copa per 5 €.

Sigui per donar una volta, per fer el vermut, per berenar o per sopar, Sabor Salou es convertirà per sisè any consecutiu en la millor mostra de l’oci gastronòmic del municipi especialment dissenyada per a tots els públics.

L’agenda completa de l’esdeveniment podrà consultar des del dilluns 11 d’abril a www.saborsalou.cat