El Circo de los Horrores pacta amb el diable

Arriba a Tarragona ‘Cabaret Maldito’, un espectacle que combina el circ, la música i els personatges infernals

Per . Actualitzat el

Prop d’una quinzena de personatges infernals s’exhibeixen en un escenari boirós per donar-nos la benvinguda a la «premiere» del Cabaret Maldito, el tercer espectacle del Circo de los Horrores. Les siluetes banyudes, engalanades d’aversió i sensualitat, ens conviden a capbussar-nos a les profunditats de l’infern amb un espectacle multidisciplinar que fa de les arriscades acrobàcies un dels seus punts forts. Unes propostes protagonitzades per atletes de les arts escèniques que, de ben segur, posaran l’ai al cor a més d’un espectador.

Es tracta de la producció més gran que ha fet la companyia amb una inversió de més d’un milió d’euros i una seixantena de treballadors mobilitzats dels quals una tercera part surten a escena. Després d’un any rodant per l’estat aterren a la ciutat que tan bé els va rebre amb el seu anterior espectacle, Manicomio.

El Cabaret Maldito ens explica la història d’un grup de joves que per triomfar fan un pacte amb el dimoni. Pecadors disposats a vendre la seva ànima a canvi d’uns minuts de fama que arrossegaran un deute molt difícil de saldar.

La Tàrraco Arena Plaça acollirà 14 passis del Cabaret de los Horrores des d’aquest dijous fins al dia 17 d’abril amb preus que van dels 18 als 45 euros.