La I Lliga de Pesca del Codolar, arriba al Port Torredembarra

El Port organitza una lliga de pesca que consta de tres proves i la primera d’elles se celebrarà el 16 d’abril

Per . Actualitzat el

Dissabte vinent, dia 16 d’abril, el Port de Torredembarra organitza la “I Lliga de Pesca El Codolar”, un certamen de pesca esportiva de tipus menor obert a tothom i adreçat als aficionats a la pesca, que premiarà les embarcacions participants que obtinguin la captura més pesada. Aquesta és la primera vegada que el Port organitza una lliga de pesca, en col·laboració amb l’Associació de Pesca Esportiva de Torredembarra, el Club Marítim Torredembarra i la Botiga del Mar.

La “I Lliga de Pesca el Codolar” consta de tres proves: el Concurs de Pesca del Pagell, que se celebrarà el dia 16 d’abril; el Concurs Currican Costaner, que se celebrarà el dia 4 de setembre, i el Concurs de Pesca del Cefalòpode, previst pel dia 27 de novembre.
El principal objectiu de la lliga és gaudir d’una activitat lúdica i oberta a tothom relacionada amb la pesca, tot respectant el medi ambient i el codi de bones pràctiques.

Concurs de Pesca del Pagell

El Concurs de Pesca del Pagell és la primera de les tres proves. L’activitat es desenvoluparà el dissabte dia 16 dabril, de les 08.00 a les 13.00 hores, i finalitzarà amb un dinar i el lliurament de guardons en un dels establiments del Port.

La zona de pesca serà de lliure designació per part dels patrons de les embarcacions, amb un límit de 4 milles de radi des del Port, i les tres embarcacions guanyadores seran les que obtinguin la captura de més pes, amb un premi especial a l’embarcació que capturi la peça més grossa. La unitat de mesura escollida per l’organització és el “gram” (per a cada gram de captura, un punt), tenint en compte el nombre de tripulants de l’embarcació.

El certamen és obert a tothom. Per poder participar-hi, cal inscripció prèvia (10 €) a La Botiga del Mar (Crta. N-340 Km. 1177, de Torredembarra) o a les oficines del Port (fins a les 20.00 hores del dia 15 d’abril). Les embarcacions que no tinguin port base a Torredembarra, tindran amarratge gratuït durant una setmana, abans i després del Concurs.

PAGELL