La Cucafera celebra el quart de segle

Aquest diumenge es farà una festa a la plaça dels Carros

Per . Actualitzat el

El proper diumenge 3 d’abril la Cucafera de Tarragona donarà tret de sortida al seu 25è aniversari amb un Vermut Rumbero Solidari amb els Grups Rumbes Canya i Son de Calle entre les 11h i les 14h a la Plaça dels Carros.

L’Associació de Veïns de Port, a qui pertany l’entitat, donarà així activitat i ús a una de les grans places de la ciutat i del barri, sovint desaprofitada.

Presentació de la imatge dels 25 anys i del web de l’entitat

L’esdeveniment servirà a la Cucafera per iniciar i presentar la imatge del 25è aniversari i el nou logo de l’entitat, en tots dos casos realitzat de forma desinteressada pel dissenyador Àlex Carrasco. A la vegada, la Cucafera estrenarà web, després de la seva incursió a les xarxes socials Facebook i Twitter.

El preu de cada consumició (vermut, cervesa, refresc o aigua) serà d’1’50€ i s’oferiran patates chips per acompanyar. D’altra banda es vendran butlletes a 1€ per entrar en un sorteig d’un pernil i samarreta de la Cucafera. Tots els beneficis aniran destinats a l’organització d’actes pels 25 anys de l’entitat durant les festes de Santa Tecla.

El Vermut Rumbero comptarà amb la presència de la Cucafera petita i les actuacions dels grups Rumbes Canya i Son de Calle, de reconeguda trajectòria i popularitat, que també col·laboren altruistament per la causa.

Programat des de fa un mes, l’acte també arriba amb l’objectiu d’oferir propostes al barri tal com ja va fer el grup Joves del Port amb la programació de Nadal i Carnaval, i d’altra banda per reanimar al veïnat després del cop rebut per la mort del president de l’A.V.V José Ruiz, el record del qual estarà present.