Arena Restaurant, bona cuina mediterrània a Salou

Per . Actualitzat el

Obert des del 2001 i situat enfront de la platja, al conegudíssim passeig de Jaume I, aquest restaurant presenta una decoració moderna i un tipus de cuina tradicional mediterrània catalana, que elabora amb encert el xef Pascual Peñuelas, un gran professional dels fogons. Una cuina amb una carta sincera, sense adorns ni influències i amb productes de mercat com a base.

Dirigeix la sala Josep Gallego que també exerceix de sommelier del celler amb unes 35 referències de vi. Té el suport de Silvia Cura en el servei del menjador, des del qual es contempla el passeig amb les seves altes palmeres, a través dels grans finestrals. La terrassa en els dies de bon temps és un altre atractiu d’aquest establiment, ja que resulta molt agradable.

El restaurant, propietat del Grup Reside (La Boella, Magnólia, Blau Mar…), organitza dies sorpresa, amb un calendari d’esdeveniments que ofereix tasts de vins, olis, formatges, etc., maridatges, cursos de cuina… (consulteu la seva pàgina web).

Entre les especialitats cal destacar les carxofes del Prat saltades amb gambes i pernil (en temporada), 12,50 €; pota de pop a la graella amb escalivada, 16 €; arròs del Delta amb ànec i bolets, 14 €; gamba vermella a la planxa 6u., 15,50 €; tàrtar de 2 salmons amb caviar, 12,75 €; suquet de rap amb patates i allioli negat, 18 €; calamarcets a la planxa amb ceba de Figueres, 11 €; magret d’ànec amb salsa de fruits vermells, 14 €; hamburguesa Angus de 200 g. amb foie, 15,50 €; filet de vedella del Pirineu a la graella, 21,50 €; tiramisú estil Arena, 5,50 €; carro de postres casolans, 5,50 €; pastís de mousse de xocolata 70% cacau, 5,75 €.

També ofereix un menú diari per 13 euros i un menú degustació per 25 euros (2a persona, 12,50). El vi de la casa és Mas La Boella, 13 euros.