El Vendrell analitza la brossa dels contenidors

L’objectiu d’aquesta caracterització és fer una anàlisi del que es llença a les escombraries

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament del Vendrell ha fet una caracterització dels residus que es poden trobar en els contenidors de rebuig en nou punts del municipi. En concret, s’han extret 20 bosses i, com si fos una autòpsia, s’han anat separant els diferents elements per tipus de residu. L’objectiu era fer una anàlisi del que es llença.

L’anàlisi de les bosses extretes dels contenidors s’ha dut a terme a la plaça Nova, plaça del Mercat, carrer de les Flors, plaça de la Sardana, l’entrada de la urbanització Oasi, plaça Germans Trillas (Coma-ruga), l’entrada del Nou Vendrell, plaça de les Palmeres (Sant Salvador) i Sant Vicenç de Calders poble i en horari d’afluència de persones passejant pels carrers perquè qui vulgués s’hi pogués apropar a veure què llencem al contenidor de rebuig i conscienciar-se si ho fa correctament.