L’art de fer mones

La pastisseria Conde, que aquest any celebra el 50è aniversari, elabora els dolços propis d’aquesta època de manera artesana i tradicional

Per . Actualitzat el

 

Josep Gonzàlez està al capdavant d’un negoci familiar que ben aviat complirà 50 anys. Parlem de la Pastisseria Conde, un establiment situat al carrer Comte de Rius de Tarragona des d’on, a banda d’endolcir la vida dels tarragonins i tarragonines, fa ciutat sempre que pot amb creacions que recreen tradicions i costums de la ciutat imperial.

Ja fa unes quantes setmanes que Josep treballa en l’elaboració de les figures de xocolata que han de decorar les tradicionals mones de Pasqua. Com cada any, els motius tarragonins triomfaran segur: el Nàstic, els castells, però també els Jocs Mediterranis i els Tarraconins. A banda,  altres figures de l’actualitat televisiva o cinematogràfica, com els Descendientes, o el Barça.

El Dijous Sant començarà a elaborar els pastissos, «perquè tot estigui ben fresc i la qualitat sigui màxima».

La pastisseria accepta encàrrecs personalitzats.