Mor José Ruiz, president de l’Associació de Veïns del Port, als 59 anys

Feia més de 20 anys que era representant veïnal i una figura destacada en la lluita pels interessos del barri portuari

Per . Actualitzat el

Aquest migdia ha mort als 59 anys, José Ruiz, soci fundador de l’Associació de Veïns del Port de Tarragona i president durant més de 20 anys. Era molt estimat pel veïnat i diversos sectors de la societat civil i política tarragonina, i conegut per la seva gran tasca, lluita i reivindicació pels interessos i la millora del barri portuari. Ruiz patia una malaltia des de fa més de mig any que l’havia apartat de la seva activitat diària.

Ruiz sempre ha oferit diàleg i ha tingut bon tracte amb els diversos partits polítics de la ciutat a qui repetidament ha obert les portes de l’Associació i ha convidat a diverses conferències. Paral·lelament el 2015 també va exercir com a president durant un any a la Federació de Veïns segle XXI on anteriorment havia estat vicepresident.