CaixaBank i el Col·legi de Farmacèutics de Tarragona renoven la seva de col·laboració

L’acord inclou productes i serveis financers personalitzats per facilitar les gestions farmàcies i col·legiats de la província de Tarragona

Per . Actualitzat el

Aquesta col·laboració s’afegeix a la línia de finançament que l’entitat financera va posar a disposició del Col·legi per tal de pal·liar els efectes negatius del retard en els pagaments a les farmàcies per part de l’administració.

CaixaBank i el Col·legi de Farmacèutics de Tarragona han subscrit un acord per a millorar la competitivitat i el desenvolupament del sector i cobrir, d’aquesta manera, les necessitats de les 334 farmàcies adherides i dels 834 col·legiats de la província de Tarragona.

Aquest conveni, s’afegeix a la línia de finançament que CaixaBank posa a disposició del Col·legi de Farmacèutics de Tarragona amb l’objectiu que les farmàcies puguin afrontar les seves demandes de crèdit.

L’acord, que ha estat formalitzat per Eduard Gené, director d’Institucions de CaixaBank a Tarragona, i Joaquim Nolla, president del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona, inclou una gamma de productes i serveis financers totalment personalitzada per a facilitar la gestió de la farmàcia. Destaquen, entre d’altres, una pòlissa de crèdit o el préstec Negocis, que permeten afrontar les necessitats diàries de la seva activitat. Els col·legiats compten també amb terminals punts de venda (TPV) en condicions especials, comptes sense comissions o targetes gratuïtes, entre d’altres.