Més de 75.000 estudiants visiten el Saló de l’Ensenyament 2016

Les jornades de portes obertes dels centres són una bona manera de conèixer l’oferta formativa i simplificar l’elecció acadèmica dels estudiants

Per . Actualitzat el

El Saló de l’Ensenyament, que es va celebrar el passat diumenge dia 13 de març a Barcelona, ha tancat l’edició 2016 amb més de 75.000 visitants i més d’11.000 estudiants que han demanat serveis d’orientació, unes xifres similars a les de l’any 2015.

Els graus universitaris que han rebut més consultes per part dels joves han estat els de ciències biomèdiques,  veterinària, informàtica i educació infantil i primària. Pel que fa a la Formació Professional (FP), l’industrial i els cicles relacionats amb la sanitat, administració i finances, i comerç i màrqueting han estat els més sol·licitats.

A Tarragona, durant el mes de març molts centres educatius realitzen jornades de portes obertes.  La URV, per exemple, ofereix a les famílies i els alumnes la possibilitat de visitar els centres universitaris i informar-se de la seva oferta formativa del 30 de març al 13 d’abril amb les seves Jornades de Portes Obertes, durant les quals, l’any 2015, van atendre gairebé 2.000 futurs estudiants i més de 1.600 pares i mares.