L’INS Pere Martell imparteix continguts sobre telefonia mòbil

En col·laboració amb l’empresa BQ que es basa en la formació del professorat

Per . Actualitzat el

L’Institut Pere Martell de Tarragona està treballant en l’adaptació dels continguts curriculars dels cicles d’Electricitat i Electrònica a la demanda real del sector. En concret, aquesta actualització de continguts pionera a Catalunya i la resta de l’Estat, s’aplicarà ja durant el pròxim curs escolar al CFGM de Instal·lacions de Telecomunicacions i al CFGS de Sistemes de Telecomunicacions i Informàtics. L’objectiu és donar resposta a la necessitat de nous perfils professionals per part de les empreses del sector que es deguda a l’augment de l’ús de noves tecnologies i la importància de la ciberseguretat en les comunicacions i aplicacions. Els nous continguts, que estaran adaptats als dos nivells formatius, se centren en la telefonia mòbil, la ciberseguretat, els drons i l’emissió en streaming.

Una de les principals incorporacions se centrarà en la reparació i manteniment de telefonia mòbil: telèfons intel·ligents i tauletes. Aquesta adaptació curricular es durà a terme gràcies a un conveni de col·laboració amb l’empresa BQ que es basa en la formació del professorat, la dotació de material i el suport tècnic per part de l’empresa. Per altra banda, s’incorporaran continguts relacionats amb la ciberseguretat en tots els àmbits de la comunicació digital: xarxes telemàtiques, routers, wifi, servidors, etc.