Carles Navarro, nou director general de BASF Española

Substitueix a Erwin Rauhe, que serà el vicepresident del consell d’administració de la companyia

Per . Actualitzat el

Des de l’1 de març de 2016, Carles Navarro és el director general de BASF Española, convertint-se en el màxim responsable de les activitats del Grup a la península Ibèrica. Succeeix a Erwin Rauhe, qui continua com a vicepresident del Consell d’Administració de BASF Española.

Carles Navarro (Barcelona, 1964) va exercir fins a la data com a President de BASF Canadà. Entre 2009 i 2013 va ser director comercial amb responsabilitat per a Espanya i Portugal. De 2004 a 2009 va ser responsable de la filial Elastogran a Turquia.

Llicenciat en Enginyeria Química per l’Institut Químic de Sarrià (IQS) i màster en Direcció de Màrqueting per l’Escola Superior d’Administració d’Empreses (ESADE), la trajectòria professional de Carles Navarro ha estat lligada a BASF des de 1989.