Altafulla reforçarà el servei de recollida d’escombraries per Setmana Santa

La campanya s’estendrà des del dissabte dia 19 fins al 28 de març, Dilluns de Pasqua

Per . Actualitzat el

L’Àrea de Serveis de l’Ajuntament d’Altafulla reforçarà el servei de recollida d’escombraries pel període de Setmana Santa, que s’estendrà des d’aquest dissabte 19 de març fins al Dilluns de Pasqua, 28 de març.

Concretament, dissabte 19 hi haurà un reforç de recollida al Barri Marítim de totes les fraccions a la tarda i la nit. Diumenge 20 de març, es realitzarà un servei extra al Barri Marítim i a la vila de totes les fraccions de brossa. Dijous 24 de març, es realitzarà un reforç al Barri Marítim i al poble a la tarda i la nit de totes les fraccions. Divendres 25 de març, es realitzarà un servei extra de totes les fraccions de brossa tant del Barri Marítim com el poble i Brises del Mar. Dissabte 26 de març, es realitzarà un reforç al Barri Marítim i al poble a la tarda i la nit de totes les fraccions. Diumenge 27 de març, es realitzarà un reforç de totes les fraccions de brossa tant del Barri Marítim com el poble i Brises del Mar a la tarda i la nit. I dilluns 28 de març, també es realitzarà un servei extra de totes les fraccions de brossa tant del Barri Marítim com el poble.

Pel que fa a la neteja de la via pública, els dies 19, 20, 25, 26 i 27 de març s’intensificarà el servei de neteja al Barri Marítim. Mentre que la recollida d’escombraries porta a porta de la Vila Closa, s’informa a tot el veïnat que amb motiu de la Setmana Santa, els dies 25 i 28 de març (divendres i dilluns) no hi haurà el servei de recollida d’escombraries porta a porta. S’efectuarà els dies 26 i 27 de març (dissabte i diumenge) i a partir del dia 29 d’abril, s’establirà la normalitat del servei.

Aquesta campanya es du a terme per fer front a la gran afluència de visitants que es preveu per Setmana Santa a Altafulla, fet que es tradueix directament també en un increment de la generació de brossa. Per fer front a això, i evitar possibles problemes d’acumulació de brossa a les illes de contenidors i males olors, la regidoria de Serveis de l’Ajuntament intensificarà aquest servei de recollida durant aquests dies.