Rècord de participació a la 5a Plantada Popular al riu Francolí

Més de 700 persones han plantat 1.000 arbres de 9 especies diferents

Per . Actualitzat el

La cinquena edició de la Plantada Popular, organitzada per l’Associació Aurora i la Fundación Repsol amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona, ha reunit aquest matí prop de 700 voluntaris al riu Francolí de Tarragona.

La plantada d’aquest any s’ha celebrat prop del Parc Francolí, al tram més proper al pont de l’A-7. Els centenars de participants han plantat 1.000 arbres i arbustos de 9 especies diferents.

Aquest tram de riu és un espai proper a la ciutat de Tarragona i molt freqüentat per persones que busquen un indret agradable de passeig, per fer esport o simplement gaudir de la natura ben a prop de la seva ciutat.

Els objectius d’aquesta iniciativa són integrar socialment i laboral a col·lectius de persones en risc d’exclusió social, millorar l’estat ecològic d’un tram del riu Francolí al seu pas pel municipi de Tarragona i fomentar el voluntariat ambiental a la ciutat.