Activa Mutua tanca la IX Convenció de Delegats

L’acte també va servir per premiar les millors delegacions

Per . Actualitzat el

Activa Mútua va clausurar ahir la IX Jornades de Delegats que ha organitzat a Tarragona durant els passats 8, 9 i 10 de març. El president de l’entitat, Ferran Teixidó, va donar per finalitzat l’esdeveniment no sense abans vanagloriar els criteris empresarials i professionals que predominen en una mútua col·laboradora de la Seguretat Social com la innovació, el capital humà o el servei al client.

Enfocades aquest any cap a l’estratègia i productivitat, tan necessàries per fer front als reptes que es plantegen a causa de la conjuntura econòmica actual, la convenció va congregar a més de 100 executius de l’entitat entre delegats i directius.

El director gerent d’Activa Mútua, Miquel Àngel Puig, ha destacat el caràcter diferenciador de la convenció d’aquest any per les múltiples novetats incorporades i el canvi de cultura empresarial que esdevé en l’Entitat.

Amb el punt de mira posat en les persones, els clients, la comunicació, la innovació i l’organització; ahir, últim dia de l’esdeveniment, també va ser aprofitat per premiar les delegacions que van aplicar una millor gestió en l’últim exercici. Aquestes van ser per ordre de prevalença: Balears, Mataró, Albacete, Almeria i Barcelona ciutat. També es van concedir tres accèssits a Palafrugell, Salamanca i Saragossa.

Des del vessant més humana, també es va homenatjar a Miguel Rosa com a conseqüència de la seva jubilació, antic delegat de Castelló, que ha dedicat a l’Entitat 23 anys de la seva vida laboral.