Obertes les inscripcions per a la 5a Plantada Popular

És una activitat gratuïta i es durà a terme aquest dissabte al matí

Per . Actualitzat el

Aquest dissabte 12 de març, la Fundación Repsol i l’Associació Aurora, amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona, organitzen la 5a Plantada Popular al riu Francolí, enguany al tram més proper al pont de l’A-7.

El programa de la jornada serà el següent:

10.15 h: Formalització de les inscripcions i animació infantil (les aventures dels Minions)
11.00 h: Presentació de l’activitat
11.15 h: Foto de família
11.15 a 13.15 h.: Plantada

S’oferirà un obsequi i un refrigeri a tots els participants. S’aconsella portar calçat adequat. L’organització facilitarà els guants i les eines. Els menors d’edat han de venir acompanyats d’un adult que se’n faci responsable.

Els participants poden confirmar la seva assistència introduint les seves dades (nom i cognoms, telèfon i correu electrònic) a www.reforestatgn.org (apartat d’inscripcions) o trucant al 977.520.205 (de dilluns a divendres, de 9 a 14h i de 15 a 17h).