Busquen 20.000 signatures de suport a BCN World

Acció de la Societat d’Estudis Econòmics, que no descarta convertir la petició en una Iniciativa Legislativa Popular

Per . Actualitzat el

La Societat d’Estudis Econòmics (SEE) de Tarragona ha iniciat una campanya de recollida de 20.000 signatures (a través de la plaforma Change.org) per tal d’instar els partits polítics del Parlament de Catalunya a tirar endavant el projecte de BCN World a la Costa Daurada.

El lobby empresarial ha presentat aquest dijous el manifest Volem BCN World per reclamar l’impuls del projecte turístic i d’oci projectat al CRT de Vila-seca i Salou. Lluís Badia, president de la SEE, ha anunciat que si el manifest rep prou signatures, no es descarta convertir la petició en una Iniciativa Legislativa Popular. L’entitat ha denunciat la «falta de sensibilitat» dels polítics catalans davant d’un projecte que veu com «el motor» que permetrà reactivar l’economia de les comarques tarragonines. El seu president, Lluís Badia, ha titllat de «bajanada» la proposta de consulta sobre BCN World i ha demanat diàleg polític per prendre acords que donin confiança als inversors. La Societat d’Estudis Econòmics fa una crida a institucions, patronals, entitats i sindicats perquè tanquin files en defensa del projecte.