Un pla d’ocupació donarà feina deu persones

Es tracta de contractes de peó de neteja viària per formar part d’una brigada

Per . Actualitzat el

El dimarts 8 de març es va obrir el període de sol·licituds per a plans d’ocupació del projecte Millorem el barri del programa Treball als Barris. En concret, es tracta de 10 contractes de peó de neteja viària, que formaran part d’una brigada que s’encarregarà del manteniment i la neteja dels carrers del nucli antic del Vendrell.

Les persones beneficiàries d’aquests plans d’ocupació, a part d’haver de complir altres requisits de les bases de la convocatòria, han de ser veïns i veïnes de la zona del Pla de Barris i s’han de trobar en situació d’atur i no rebre cap subsidi per desocupació.

A partir del 19 d’abril, els seleccionats es posaran a disposició de la regidoria de Medi Ambient, Sostenibilitat i Serveis Ambientals, que serà l’encarregada d’organitzar les tasques d’aquesta brigada de neteja viària.

La durada dels contractes serà de sis mesos.

El regidor d’Ocupació, Kenneth Martínez, acompanyat per la regidora de Règim Intern, Camil·la Barnadas, ha explicat que «l’objectiu d’aquest projecte és facilitar l’accés a l’ocupació a persones aturades, que tenen dificultats a l’hora de trobar una feina, i mantenir en bones condicions els carrers del nucli antic, tant per als veïns com per a les persones que ens visiten» Les sol·licituds es podran presentar fins al 21 de març a l’EINA i al SAC.