Repsol col·labora un any més amb la Setmana Santa de Tarragona

L’acord contempla una aportació econòmica de 15.000€ per part de Repsol

Per . Actualitzat el

Repsol i l’Agrupació d’Associacions de Setmana Santa de Tarragona han renovat el conveni de col·laboració que els vincula des de fa onze anys i que contempla una aportació econòmica de 15.000 euros. Aquest conveni inclou totes les activitats que l’Agrupació, presidida per Joaquim Julià realitza amb motiu de la Setmana Santa de Tarragona 2016. Julià s’ha mostrat agraït a Repsol per aquesta aportació que permet millorar i engrandir la Setmana Santa de Tarragona. El president de l’Agrupació d’Associacions de Setmana Santa ha avançat que treballen per ampliar l’horari de visites dels cinc espais de la ciutat que allotgen passos perquè siguin visitables a les tardes i els caps de setmana. Julià aposta obertament per atreure el turisme religiós a la ciutat.

Per la seva banda Josep Bertran, cap de Relacions Externes de Repsol ha destacat que aquest conveni és un dels més estables que tenen amb la ciutat i amb la promoció de la cultura. Bertran s’ha mostrat molt satisfet amb l’acord que segueix uns criteris de proximitat i que vincula a molta gent a través de la Setmana Santa.

L’acte de signatura s’ha realitzat aquest matí a l’Església de Sant Agustí.

Més enllà del conveni amb l’Agrupació d’Associacions de Setmana Santa de Tarragona, Repsol també col·labora en diverses iniciatives que impulsen les diferents Germandats i Confraries de la ciutat.