Detenen un home per elaboració, cultiu i tràfic de marihuana

Al detingut també se li imputa un delicte de defraudació de fluid elèctric

Per . Actualitzat el

La Guàrdia Civil de Tarragona en col·laboració amb la Policia Local del Vendrell, ha desmantellat una plantació tipus “Indoor” amb 570 plantes de marihuana, en diferents fases de creixement, en un habitatge unifamiliar situat al barri de Coma-ruga de la localitat del Vendrell, detenint a la persona responsable del cultiu, elaboració i tràfic de la substància.

La investigació va començar durant el mes de gener, gràcies a la col·laboració ciutadana que aportava informació relacionada amb l’apreciació d’olors característics que desprèn aquest tipus de plantes, en un habitatge unifamiliar de Coma-ruga.

Arran d’aquesta informació i de les investigacions dutes a terme, per part de la Policia Local i de la Guàrdia Civil, es va poder situar tant el domicili on, pel que sembla, es podrien conrear i elaborar substàncies estupefaents, com les persones responsables del mateix, concloent que a la zona semisubterrània dedicada al garatge s’havia construït una infraestructura per a allotjar una plantació de marihuana tipus “Indoor“.

Al voltant de les 9 hores d’aquest dimarts s’ha establert un dispositiu conjunt de Guàrdia Civil i Policia Local del Vendrell, a fi d’explotar la informació aconseguida en la investigació, una vegada obtingut el corresponent manament d’entrada i registre de l’autoritat judicial. En aquell moment es trobaven a l’interior de l’habitatge un home que va ser detingut per un presumpte delicte de tràfic de drogues.

L’habitatge es trobava físicament dividida en dues zones, una per a residència i una altra que ocupava part del garatge per al cultiu, manipulació i assecat de la marihuana, per a això havien creat la infraestructura necessària per dur a terme el cultiu intensiu i manipulació genètica del cànnabis.

El detingut, un home de 45 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Coma-ruga, se li imputa un presumpte delicte contra la salut pública (cultiu, elaboració i tràfic de substàncies estupefaents) i un altre de defraudació de fluid elèctric, s’ha posat a disposició del Jutjat de Guàrdia del Vendrell.