La regidoria d’Esport i el Consell Esportiu del Tarragonès organitzen el Campus Multiesport de Setmana Santa

Es realitzarà a la Zona Esportiva Municipal del 21 al 24 de març amb la col·laboració de clubs esportius torrencs

Per . Actualitzat el

Torredembarra comptarà per Setmana Santa amb un Campus Multiesport dirigit a infants nascuts entre el 2002 i 2011, que es realitzarà a la Zona Esportiva Municipal del 21 al 24 de març. L’activitat l’organitza la Regidoria d’Esport i el Consell Esportiu del Tarragonès, amb la col·laboració de clubs esportius torrencs.

Les inscripcions es poden realitzar a les oficines de la piscina municipal, des d’avui i fins al 15 de març, de 8 h a 21 h, de dilluns a divendres. El preu és de 12 € per nen/a. El regidor d’Esport, Raúl García ha explicat que el Campus oferta la pràctica de nombrosos esports: circuits de psicomotricitat, circuit de karts, rocòdrom, jocs de punteria, jocs d’equilibri, activitats d’aigua, gimcanes, miniolimpíades, iniciació als esports col·lectius i d’implement (esports que tenen un complement com ara raqueta, estic, etc., que milloren la coordinació en general).

L’horari del campus serà de 9 h a 13 h i es podrà optar pel servei d’acollida de 8.30 h a 9 h i de 13 h a 13.30 h. Per a més informació, podeu trucar al 977 64 00 25 o enviar un correu electrònic a: recepcio.esporttdb@gmail.com.

La Regidoria d’Esport compta amb la col·laboració de nombroses entitats i clubs esportius que aporten els seus monitors per a fer les activitats. En aquesta ocasió, els monitors es contracten a través del Consell Esportiu.

unnamed-19