Els fets delictius es redueixen més d’un 20%

El conseller d’Interior, Jordi Jané, ho ha anunciat en el marc de la Junta Local de Seguretat

Per . Actualitzat el

El conseller ha dit que la reducció dels fets delictius a la ciutat és “extraordinària”, ja que s’han reduït un 20,4% els fets respecte el 2014, i un 33% en els últims set anys. “Les dades són positives, tenint en compte que Salou és una ciutat que rep milions de persones” cada any.

En aquest sentit, Jané ha posat com a exemple un fet delinqüencial, el del robatori amb força a domicili: “A Salou malgrat haver-hi un gran nombre de segones residències s’han reduït aquest delictes un 26,3%”.

El titular d’Interior ha destacat que “aquesta és una ciutat de gran atractiu turístic i té una evolució clarament positiva de reducció de delictes”, i ha aprofitat per agrair la tasca de l’Ajuntament i del conjunt de cossos policials per assolir aquests bons resultats.

Els delictes contra el patrimoni disminueixen un 20,6%, el delictes contra la seguretat viària es redueixen un 46,7%, els delictes contra les persones descendeixen un 8,3%, el total de delictes contra l’ordre públic es redueixen un 46,7%, i contra la salut pública un 17,4%.

A l’acte d’avui també hi han assistit el delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, Òscar Peris; el director general d’Administració de Seguretat, Jordi Jardí; el director del Centre i Gestió de Trucades d’Urgència 112 de Catalunya, Federic Adan; el director dels Serveis Territorials d’Interior a Tarragona, Joan Carles de la Monja; i l’intendent cap de la Regió Policial Camp de Tarragona, Jaume Giné; entre d’altres autoritats.