El Teatre Auditori de Salou acull l’espectacle sobre consum responsable “La Botigueta”

Serà aquest dijous a les 10 h, en motiu del Dia Mundial del Consumidor que serà el 15 de març

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de Salou s’ha volgut sumar a la celebració i ha organitzat una obra de titelles adreçada als més petits del municipi. Des de la regidoria de Promoció Econòmica, Comerç, Mercats i Consum s’ha organitzat una representació teatral per aquest dijous a les 10h, adreçada als alumnes de 3r i 4rt de primària dels centres del municipi, que pretén conscienciar els més petits sobre el fet de consumir.

L’espectacle el realitza la companyia TANAKA TEATRE e interacciona amb el públic i el fa participar de tot el que passa a l’escenari tocant temes com el consum responsable, els productes de proximitat, les dates de caducitat, l’etiquetatge, el reciclatge, el medi ambient, els drets de les persones consumidores, etc.

Per la regidora de l’àrea, Martina Fourrier, és important que des de l’educació de base es faci incidència en un consum responsable; posant de relleu els drets i deures del consumidors. De fet, com ha assenyalat, ‘la botigueta’ és un espectacle dirigit als infants que tracta la temàtica del consum responsable i els drets de les persones consumidores des d’un punt de vista molt lúdic, participatiu i divertit, però amb un contingut que convida a la reflexió i la sensibilització del públic.