Dalt de tot de la muntanya russa més alta d’Europa

Vídeo promocional de FerrariLand

Per . Actualitzat el

El dia 26 de febrer 2016 va col·locar l’última peça de l’estructura central de l’accelerador de Ferrari Land de PortAventura culminant els 112 metres d’altura i convertint-se en la muntanya russa més alta d’Europa, batent així a Shambhala també situada al resort.

La nova atracció batrà, més un altre rècord europeu, en ser la muntanya russa més ràpida (180 km/h). Els passatgers s’han de sotmetre a totes les sensacions de la fórmula 1 amb una acceleració de 180 km/h en només 5 segons, l’equivalent a 1,35 G. Immediatament es veuran propulsats en vertical fins a arribar als 112 metres per després tornar a caure en picat, amb una inclinació màxima de 90º.

Estretament inspirada en les experiències de la F1, l’atracció estarà completament pintada en el to “Rosso Cors”, el carismàtic i exclusiu vermell Ferrari.