Més de quaranta assistents, a les Presentacions d’Empreses de CEPTA

L’acte s’ha dut a terme a les instal·lacions de la confederació empresarial

Per . Actualitzat el

Prop de quaranta assitents s’han aplegat aquest dijous a les jornades de Presentacions d’Empreses de CEPTA, una trobada empresarial que ha acollit la presentació d’objectius de quatre empreses davant del públic i, posteriorment, un dinar a peu dret per tal d’afavorir l’intercanvi d’impressions i d’objectius comuns.

La jornada s’ha dut a terme a les instal·lacions de la confederació empresarial i ha començat a les 12.30h, amb la presentació de les quatre empreses participants, que han presentat les seves línies estratègiques.

Les empreses que han presentat el seu objectiu de negoci han estat Bee Cooper (coaching i motivació empresarial i personal), GVC Gaesco (inversió i finançament independent), Ipsum Tarraco (càtering i serveis de restauració personalitzats) i MRV (paqueteria i enviaments). En torns de presentació de prop de 15 minuts, cadascuna de les participants ha exposat el seu objectiu de negoci i els seus serveis a tots els assistents.

Un cop acabades les presentacions, tots els participants han gaudir d’un dinar a peu dret a les instal·lacions de CEPTA, un axte que ha servit per fer entrega mitjançant un sorteig de diversos obsequis aportats per les entitats col·laboradores.

Presentacions d’empreses

Les Presentacions d’Empreses són trobades regulars que tenen l’objectiu d’oferir l’intercanvi entre els seus assistents. Amb l’objectiu de fomentar noves vies de negocis entre organitzacions que es troben molt properes i que poden tenir objectius comuns, CEPTA organitza trobades que, sota diferents fòrmules, volen fomentar la trobada d’autònoms i empreses que poden beneficiar-se mútuament en un entorn distès.

En aquesta ocasió, la trobada s’ha dut a terme aquest migdia a les instal·lacions de la confederació empresarial.