El projecte Agafa’t 21 a l’Autoritat Portuària de Tarragona

Té com a objectiu desenvolupar un programa d’inserció laboral per a les persones amb discapacitat

Per . Actualitzat el

El menjador de l’Autoritat Portuària de Tarragona, a través de CuinaGestió, empresa encarregada del servei de cuina i menjador del Port de Tarragona, ha incorporat un nou treballador gràcies al projecte Agafa’t 21. Aquest projecte es basa en un conveni de col·laboració entre l’associació Síndrome de Down de Tarragona i CuinaGestió.

Aquest conveni té com a objectiu desenvolupar un programa d’inserció laboral per a les persones amb discapacitat, dotant als participants les habilitats necessàries a les característiques particulars de cadascun d’ells, permetent la seva posterior inserció laboral.

El projecte ha aconseguit uns resultats molt positius tant per als joves que estan en pràctiques, com para les seves famílies. Els participants al programa han pogut descobrir, dins de l’entorn de la cuina i el menjador, el seu grau de responsabilitat, d’integració, les seves aptituds i l’oportunitat de prendre decisions per ells mateixos, aconseguint un canvi molt positiu en la seva actitud i assolint un major grau d’autonomia i confiança.

Distintiu de ‘Cuina Catalana’

D‟altra banda, avui CuinaGestió ha rebut el distintiu de “Cuina Catalana” de la mà de la Fundació Institut Català de la Cuina i la Cultura Gastronòmica. Aquest segell de qualitat i garantia s’obté gràcies a l’elaboració de plats seguint les receptes tradicionals catalanes juntament amb la utilització de productes de proximitat i temporada.