Comença la formació específica per als voluntaris dels Jocs

Hi ha més de 4.000 persones inscrites però la borsa segueix oberta

Per . Actualitzat el

El Departament de Voluntaris dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017 inicia aquest cap de setmana la formació específica dirigida a voluntaris responsables. Aquestes sessions representen un pas més en la estructuració definitiva de l’equip de voluntaris que donarà suport en les tasques organitzatives i de logística dels Jocs. Cal destacar que aquesta formació específica s’afegeix a les més de 40 formacions complementàries ja realitzades per part de l’organització dels Jocs i que han comptat amb més de 500 participacions.

Les dues sessions d’aquest cap de setmana tindran lloc a la segona planta de l’Espai Tabacalera avui divendres, de 17 a 21 hores i demà dissabte de 10 a 14 hores. Aquestes formacions específiques serviran d’introducció a les tasques i responsabilitats que hauran d’afrontar els voluntaris responsables durant els Jocs de 2017. Destacar també que paral·lelament hi ha programada una formació complementària per a voluntaris sobre Extinció i Prevenció d’Incendis. Serà dissabte de 10 a 14 hores.

En la segona part de l’any 2016 està previst iniciar la fase d’assignació de les àrees de treball específiques a cada voluntari, que s’allargarà fins a l’inici de les competicions el 30 de juny de 2017.

Inscripcions obertes

La borsa de voluntariat dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017 disposa de més de 4.000 voluntaris inscrits. El perfil de voluntariat és molt ampli i qualsevol persona major de 16 anys pot fer-se voluntari dels Jocs. No es precisa tenir un nivell educatiu concret ni experiència prèvia. Pel que fa les àrees de participació del voluntariat, s’han estructurat 12 grans àmbits: atenció a les persones, acreditacions, allotjament, màrqueting i promoció, premsa i comunicació, protocol i cerimònies, serveis sanitaris, transports, tecnologia, logística, suport a les competicions i suport global als Jocs.

Les inscripcions a la borsa de voluntariat dels Jocs Mediterranis segueixen obertes al web dels Jocs: www.tarragona2017.cat/fes-te-voluntari/