Tot a punt per a la Plantada Popular al riu Francolí

Es durà a terme el dissabte dia 12 de març al tram més proper al pont de l’A-7

Per . Actualitzat el

Fundación Repsol impulsa un any més, la ja tradicional Plantada Popular al riu Francolí, la qual està organitzada junt amb l’Associació Aurora. La d’enguany serà la cinquena edició d’aquesta activitat que té la voluntat de contribuir a la reforestació de l’entorn d’aquest riu. Aquesta iniciativa de caràcter ambiental i social, que va néixer l’any 2012 i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona, es durà a terme el dissabte dia 12 de març, al tram més proper al pont de l’A-7.

L’organització ha posat de nou a disposició dels usuaris, la web www.reforestatgn.org a través de la qual aquelles persones que ho desitgin, es podran inscriure en aquesta activitat. Des de Fundación Repsol i l’Associació Aurora es recorda que és important que les persones que vulguin participar-hi, s’hi inscriguin prèviament a través d’aquesta web, per tal de poder disposar d’eines i guants per a tothom.

La Plantada Popular és una activitat de caràcter familiar en la que els més petits, són els grans protagonistes. És per això que els participants podran gaudir d’un espectacle inicial pensat per als nens i nenes.

Mapa-de-situació