L’Associació Amadeu Pelegrí lliura 4.000 euros a la Unitat d’Oncologia de la Xarxa de Santa Tecla per a la investigació

La presidenta Murielle Reig es va mostrar satisfeta de les recaptacions obtingudes en els diferents actes solidaris que organitza l’entitat al llarg de l’any

Per . Actualitzat el

L’Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí ha lliurat quatre xecs per un valor total de 18.000 € a la investigació del càncer. Concretament es van lliurar 4.000 € a la Unitat d’Oncologia Mèdica de la Xarxa Sanitària i Social Santa Tecla de Tarragona per l’estudi AVAC; 3.000 € a l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus per un estudi amb pacients amb càncer de pell; 3.000 € al grup GEICAM – Grupo Español de Investigación en Cáncer de Mama – per l’estudi Rxponder, i 8.000 € a l’Hospital Sant Joan de Déu per la seva investigació de la histiocitosi, un tipus de càncer infantil poc freqüent i qualificat de malaltia rara.

Durant l’acte de lliurament, els oncòlegs i investigadors van donar una àmplia informació dels estudis pels quals han rebut la donació i s’han compromès a tornar l’any vinent per informar dels resultats obtinguts de la seva recerca.

La presidenta Murielle Reig es va mostrar satisfeta de les recaptacions obtingudes en els diferents actes solidaris que organitza l’entitat al llarg de l’any i va donar les gràcies a les persones que dia rere dia donen el seu suport per continuar la tasca i assolir els objectius que es van proposar fa ara cinc anys, quan es projectava la fundació de l’Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí.