Per Setmana Santa es podrà viatjar en AVE de Madrid a PortAventura directament

El parc temàtic, Renfe i el Corte Inglés han arribat a un acord per oferir aquesta possibilitat als visitants

Per . Actualitzat el

PortAventura World Parks & Resort, Renfe i Viatges El Corte Inglés han tancat un acord per oferir un viatge al resort PortAventura World incloent per primera vegada el trasllat en tren AVE des de Madrid. És la primera vegada que el servei AVE es combina en un paquet turístic amb un parc temàtic.

El viatge començarà el dia 24 de març amb la presència a l’andana de l’estació d’Atocha dels personatges de Barri Sèsam. Epi, Blas, Coco i Elmo seran els encarregats de donar la benvinguda als viatgers, especialment als més petits. Un cop arribats a l’estació de Camp de Tarragona, un autobús acompanyarà els viatgers al seu destí a PortAventura World Parks & Resort.

L’allotjament escollit és l’hotel PortAventura Carib de 4 *. Aquest viatge de 3 nits i 4 dies de durada, inclou entrades a PortAventura Park per als quatre dies. Durant la seva estada els visitants podran gaudir de les sis àrees temàtiques que integren el parc.

L’estada en mitja pensió té un preu de 465 € per als adults mentre que els nens tenen un 50% de descompte.

Aquest paquet turístic està disponible per la seva reserva a través del següent link: http://www.viajeselcorteingles.es/portaventura