La Pobla de Mafumet llueix Tarragona 2017 a la samarreta del primer equip

L’acord entre el club i els Jocs és extensible per a la temporada 2016/17

Per . Actualitzat el

El Club de Futbol Pobla de Mafumet llueix a la samarreta del primer equip, des del passat dissabte, l’emblema de Tarragona 2017. Club i Fundació Tarragona 2017 han arribat a un acord mitjançant el qual el filial del Club Gimnàstic, que milita al Grup III de la Segona Divisió B del futbol estatal, promourà l’esdeveniment esportiu que se celebrarà a Tarragona i a 15 municipis seu del 30 de juny al 9 de juliol del 2017 per diferents ciutats catalanes i de la Comunitat Valenciana.

El president del CF Pobla de Mafumet, Josep Mir, s’ha mostrat molt “orgullós de lluir el nom dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017” a la samarreta del primer equip, i de poder exportar la imatge dels Jocs davant equips com els filials de l’Espanyol i el Barça, o l’Hèrcules d’Alacant. Aquest acord referma la bona sintonia existent entre les dues entitats, les quals col·laboren d’una manera assídua.

El CF Pobla de Mafumet s’uneix d’aquesta manera al Club Bàsquet Tarragona i al Gimnàstic de Tarragona, que mitjançant el seu futbol base, també llueixen el logotip dels Jocs a les seves equipacions.

Estrena amb victòria

El CF Pobla de Mafumet ha estrenat la nova indumentària aquest passat dissabte davant l’Eldense amb una victòria per 2 a 1 davant dels alacantins.

Seu del futbol el 2017

La Pobla de Mafumet, municipi seu oficial de Tarragona 2017, acollirà la competició de futbol durant els Jocs. Els aficionats a aquest esport podran gaudir de la presència a La Pobla de joves promeses del futbol, tant de la selecció espanyola, com de la resta de delegacions internacionals que es donaran cita als Jocs Mediterranis Tarragona 2017.