Les bruixes envairan Tarragona aquest cap de setmana

La Fira l’organitza l’Associació Medieval de Tarragona i tots els actes són gratuïts

Per . Actualitzat el

La Part Alta de Tarragona acollirà aquest cap de setmana la Fira Aquelarre on les bruixes tindran un paper protagonista. La Fira, que estarà oberta de les deu del matí fins a les deu de la nit, ocuparà el Pla de la Seu i els carrers del voltant oferint al visitant una àmplia varietat de productes artesans, siguin de decoració, llibres, minerals o altres d’alimentació.

A la presència de les parades artesanes se sumarà un ampli reguitzell d’activitats. El divendres a les sis de la tarda hi haurà una actuació de malabars que anirà seguida d’una gran queimada popular al carrer de les Coques. El dissabte es podrà gaudir d’una representació teatral, al matí, i d’un autèntic aquelarre o reunió de bruixes. La jornada es completarà amb una cercavila amb batucada embruixada i amb una actuació de màgia de prop.

El diumenge, últim dia de la Fira Aquelarre, hi haurà més teatre i una segona reunió de bruixes. A la tarda es farà una cercavila de les bruixes representant les quatre estacions de l’any i amb una sorpresa final. La Fira l’organitza l’Associació Medieval de Tarragona i tots els actes són gratuïts.