Ferrari Land: la nova muntanya russa més alta d’Europa ja s’intueix

La construcció de l’atracció estrella del nou parc temàtic de la Costa Daurada ha assolit ja el seu punt més alt, situat a 112 metres d’alçada

Per . Actualitzat el

PortAventura World Parks & Resort continua amb les obres de la qual serà la gran atracció de Ferrari Land, el nou parc temàtic dedicat al *Cavallino Rampant, que formarà part de l’oferta d’oci familiar del resort. Aquest divendres al matí la construcció de la qual serà la muntanya russa més alta d’Europa ha aconseguit un de les seves fites més complexes amb la col·locació del seu punt més alt (112 metres d’altura).

Un equip d’experts s’ha encarregat de cargolar manualment l’última peça, així com de calibrar i ajustar l’estructura, en una acció d’extrema complexitat que ha necessitat l’ocupació de dues grues de més de 120 metres d’altura. Luis Carlos València, Director de desenvolupament de PortAventura, ha explicat que “igual que en el cas de *Shambhala es tracta d’una operació quirúrgica, absolutament condicionada per les condicions òptimes de vent”.

L’accelerador de Ferrari Land es convertirà, d’aquesta manera, a la muntanya russa més alta d’Europa, batent amb les seves 112 metres d’altura a Shambhala (76 metres), situada també en PortAventura World Parks & Resort. L’accelerador constituirà tota una experiència per als amants de la velocitat: els passatgers se sotmetran a totes les sensacions de la fórmula 1 amb una acceleració de 180 km/h en només 5 segons, l’equivalent a 1,35 G. Immediatament es veuran propulsats en vertical fins a aconseguir els 112 metres per després tornar a caure en picat, amb una inclinació màxima de 90º.

Estretament inspirada en les experiències de la F1, l’atracció estarà completament pintada en el to “Rosso Cors”, el carismàtic i exclusiu vermell Ferrari.

 

La nova atracció batrà un doble rècord europeu en ser la muntanya russa més alta (112 metres) i més ràpida (180 Km/h).

Aquesta fita suposa un pas decisiu en la construcció de Ferrari Land, el parc temàtic que reproduirà fidelment l’essència del Cavallino Rampant.

L’arribada de Ferrari Land convertirà PortAventura World en una destinació vacacional de referència mundial per la seva oferta de 3 parcs temàtics en un únic resort.