Tarragona acull el XV Torneig Casteller de Futbol

La Colla Jove Xiquets de Tarragona organitza aquest torneig on s’espera més de 1.300 castellers provinents de 37 colles de tot el país

Per . Actualitzat el

Més de 1.300 castellers de tot el país, provinents de 37 colles, seran aquest cap de setmana a Tarragona amb motiu de la seva inscripció i participació al Torneig Casteller de Futbol, que es coneix popularment com l’Intercasteller. El Torneig itinerant, que enguany arribarà a la seva quinzena edició, aterra a Tarragona per segona vegada –després d’haver-se celebrat ja l’any 2004–, i també repeteix organitzadors: la Colla Jove Xiquets de Tarragona.

El XV Torneig Casteller de Futbol, es farà els dies 27 i 28 a diferents equipaments de la part baixa de la ciutat com són el Pavelló Municipal, el CEIP Serrallo, els Refugis, Pau Delclòs, Palau Firal i el col·legi El Miracle. Es preveu que podrien assistir-hi fins a 2.000 espectadors i, per tant, també serà una bona oportunitat per rebre visitants a la ciutat.

Des de l’Ajuntament, la consellera de Festes, Begoña Floria ha destacat la importància d’aquest acte que sobrepassa les actuacions pròpiament castelleres i dóna exemple de la bona sintonia de tots els protagonistes del món casteller. La Colla Jove Xiquets de Tarragona, amfitrions del cap de setmana casteller, emfatitzen la magnitud, el treball i la responsabilitat que comporta gestionar aquest esperat esdeveniment; tenint en compte a més, que enguany es tracta del més multitudinari de la història.