El Nàstic s’entrena a Repsol

L’equip de futbol del Gimnàstic de Tarragona ha fet una visita al Complex Industrial de Repsol a La Pobla de Mafumet

Per . Actualitzat el

Aquest dijous, el primer equip de futbol del Gimnàstic de Tarragona ha visitat el Complex Industrial de Repsol

El director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, Josep Francesc Font ha rebut l’equip a les instalacions de la Pobla de Mafumet.

nastic1

Des de fa anys Repsol dóna suport a l’equip de futbol del Nàstic i la visita s’inscriu en aquest marc de relacions institucionals amigables i properes. A més a més Repsol ha convidat a empleats i veïns a gaudir del partit del pròxim diumenge dia 28, que l’enfrontarà contra el Real Valladolid.

L’equip ha dinat al Complex Industrial i ha fet un mini entrenament, davant la sorpresa del personal de Repsol, que ha acollit aquest gest amb mostres de suport i simpatia. Al final de la sessió l’equip s’ha fet una fotografia de grup.