Desè curs sobre artroscòpia d’espatlla organitzat per l’Hospital de Santa Tecla

El curs va tenir lloc el 19 de febrer al Seminari de Tarragona, amb una quinzena d’experts en la matèria

Per . Actualitzat el

El tradicional curs sobre artroscòpia d’espatlla que cada any organitza l’hospital de Santa Tecla enguany s’ha desenvolupat amb un format diferent, sense cirurgies en directe, ni comunicacions i pràctiques. En el seu lloc s’ha optat per una trobada de petit format que ha permès que els professionals que durant tots aquests anys han format part del programa del curs poguessin debatre sobre diferents temes relacionats amb la patologia d’espatlla d’una manera distesa sense limitacions de temps.

Organitzada pel doctor Joan T. Gebellí, la desena edició del curs d’artroscòpia d’espatlla va tenir lloc el passat 19 de febrer al seminari de Tarragona, amb l’assistència d’una quinzena d’experts en aquesta matèria.