Decathlon lliura una taula de ping-pong a la Fundació Estela de Tarragona

Permetrà complementar i incrementar el programa d’activitats esportives que es du a terme entre els usuaris i usuàries del centre

Per . Actualitzat el

A inicis del curs escolar, l’equip directiu de la Fundació Estela, de la Xarxa de Santa Tecla, va adquirir material esportiu divers per al centre a l’establiment Decathlon de Tarragona, als quals se’ls van explicar els diferents projectes relacionats amb l’activitat física i esportiva que tenien previst desenvolupar durant aquest curs. Una d’aquestes activitats estava relacionada amb el ping-pong i requeria l’adquisició  d’una taula per poder practicar-lo, decisió que es va deixar per més endavant.

Els responsables de l’empresa van prendre nota d’aquesta necessitat i el passat mes de gener van decidir lliurar gratuïtament una taula de ping-pong al centre perquè tots els usuaris de la fundació en puguin gaudir.

Es tracta d’una taula equipada amb  rodes que permet traslladar-la a diferents espais del centre tant a l’exterior com a l’interior. D’aquesta manera els usuaris de la Fundació disposaran d’aquesta nova eina que els permetrà realitzar una activitat física més completa i variada. El lliurament s’ha fet aquesta mateixa setmana i l’estrena ha estat tot un èxit, tal com mostra la fotografia que reproduïm.

Kiko Algar, mestre d’educació Física Escola Estela; Sandra Valls, directora Escola Estela, i Sònia Val, venedora de Decathlon Tarragona./Tomàs Varga

Kiko Algar, mestre d’educació Física Escola Estela; Sandra Valls, directora Escola Estela, i Sònia Val, venedora de Decathlon Tarragona./Tomàs Varga