Acord entre l’Ajuntament i els venedors del Mercat Central pel trasllat al nou edifici

Maria Virgili, presidenta dels Venedors del Mercat: «Estem molt satisfets, ja tocava un acord per nosaltres, els paradistes però també per la ciutat de Tarragona»

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de Tarragona i la comissió negociadora de Venedors del Mercat Central han arribat a un acord en les condicions que han de regir el trasllat al nou edifici del Mercat. Després de moltes reunions i esforços per ambdues parts, la consellera de Comerç i presidenta d’Espimsa, Elvira Ferrando, i la presidenta de l’Associació de Venedors del Mercat Central, Maria Virgili, han anunciat públicament l’acord i han mostrat la seva satisfacció perquè finalment la persistència en la negociació i l’objectiu comú de tirar endavant el Mercat i que ja s’està a la recta final, han propiciat un resultat positiu.

Els principals acords fan referència al preu de les concessions de les parades a l’interior del Mercat, el cost econòmic del manteniment, la dinamització i l’aparcament.
La consellera Elvira Ferrando ha manifestat que «inevitablement, com en tota negociació, ambdues parts han hagut de fer cessions, però les posicions s’han anat acostant i ara l’acord està tancat. És un acord positiu, viable, té el suport dels paradistes i permet concretar el seu futur, a més d’agilitzar tot el procés que s’ha de fer d’ara endavant, amb vista a l’obertura del nou Mercat».

Per la seva part, la presidenta de l’Associació de Venedors del Mercat Central, Maria Virgili, ha manifestat: «Estem molt satisfets, ja tocava un acord per nosaltres, els paradistes però també per la ciutat de Tarragona».