Demanen quatre anys i mig de presó per a l’exalcalde de Torredembarra

Per . Actualitzat el

La Fiscalia Anticorrupció sol·licita quatre anys i mig de presó per a l’exalcalde de Torredembarra, Daniel Masagué, pel lloguer presumptament il·legal de dues naus a dit i amb informes en contra, segons l’escrit de l’acusació. El titular del jutjat número 1 del Vendrell ja ha tancat la instrucció de la peça de l’anomenat “cas Torredembarra”, que va derivar després en el cas del 3% o Petrum.

Un dels dos locals llogats continua buit i no es fa servir i, l’altre, es va arreglar i acull la comissaria de la Policia Local. L’exalcalde, quatre regidors, l’exinterventora, l’excap de contractació, l’exarquitecte municipal, l’exenginyer, un advocat i dos empresaris locals estan acusats de malversació i prevaricació per aquesta operació.

Segons la fiscalia anticorrupció, els acusats van actuar sabent que els dos contractes eren contraris a la llei i que l’Ajuntament hi perdia diners.