La Fundació Estela rep el Diploma al Mèrit Cívic de l’Ajuntament de Tarragona

L’entitat, adherida a la Xarxa de Santa Tecla des de l’any 2013, va rebre el reconeixement juntament amb quatre entitats socials més de la ciutat

Per . Actualitzat el

Recentment, l’Ajuntament de Tarragona ha lliurat els diplomes al Mèrit Cívic a diferents entitats socials de la ciutat, entre les quals hi ha la Fundació Estela de la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla. Durant l’acte, l’alcalde Ballesteros va destacar «la important feina altruista que fan aquestes entitats socials que treballen dia a dia amb nens, nenes, nois i noies amb altres capacitats. La ciutat sent aquestes entitats com a seves i això és molt important». La consellera de Serveis a la Persona, Ana Santos, també va realçar la tasca de les associacions premiades.

La Fundació Estela fa més de 40 anys que es dedica a l’atenció a les persones discapacitades psíquiques i a les seves famílies. Des de l’any 2013 formen part de la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla.

A banda de la Fundació Estela, les altres entitats reconegudes són l’Associació Aurora, la Fundació Sant Joaquim i Santa Anna-Club Vaixell, la Fundació Taller Ocupacional Promoció Minusvàlids (Topromi) i Jaume Marí i els equips de professionals i voluntaris de la Muntanyeta.