Hard Rock ‘entra en escena’ per BCN World

L’empresa confirma en un comunicat la seva aposta per la Costa Daurada i insta el Govern de la Generalitat a trobar la fórmula per tirar endavant el complex d’oci i turisme de Salou i Vila-seca

Per . Actualitzat el

La companyia Hard Rock Internacional, a través d’un comunicat de premsa, ha entrat en escena davant la situació d’incertesa sobre el futur del projecte de BCN World. L’empresa ha confirmat que està disposada a invertir 2.500 milions d’euros en el comple d’oci de la Costa Daurada, fet que es traduïria en la creació de més de 10.000 llocs de treball al territori. Hard Rock, present en 68 països d’arreu del món, insta totes les parts, especialment el govern de la Generalitat, a fer les passes necessàries perquè el projecte tiri endavant, ja que, apunta la companyia, Catalunya és un mercat clau.

Comunicat íntegre de Hard Rock Internacional:

“Hard Rock International (HRI) és una marca d’hostaleria, restauració i entreteniment familiar reconeguda mundialment, propietat de la Tribu Seminola de Florida i present a 68 països  d’arreu del món. En relació al Centre Recreatiu i Turístic de Vila-seca i Salou, HRI s’ha compromès a col·laborar amb aquest projecte durant els últims quatre anys, treballant estretament amb representants del govern, conselleries i la comunitat local per tal de complir amb tots els requisits específics. Espanya i Catalunya són un mercat clau per a HRI, com demostren l’èxit del nostre Cafe a Barcelona i la familiaritat del públic espanyol i català amb la marca Hard Rock. HRI està en constant procés d’expansió per tot el món, amb nous restaurants, casinos, hotels i sales d’espectacle, i tant Espanya com Catalunya segueixen sent centrals per als nostres plans de creixement.

Malgrat les nombroses oportunitats presents arreu d’Europa, creiem que la Costa Daurada reuneix les condicions ideals per al desenvolupament d’un centre d’oci i entreteniment de categoria mundial. Això s’aconseguirà en col·laboració amb inversors internacionals, així com amb el nostre principal col·laborador, Melco International, una prestigiosa companyia d’entreteniment, hostaleria i restauració, coneguda pels seus èxits i per la seva valuosa experiència al mercat asiàtic. S’espera que un complex tan únic com aquest, que representaria una inversió de 2.500 milions d’euros per part de Hard Rock, Melco i els seus socis, creï més de 10.000 llocs de treball directes i de qualitat, i generi centenars de milions en impostos, a més d’ingressos directes i indirectes per a tot el territori. Volem ser un agent actiu al Camp de Tarragona, a través d’un projecte que és compatible amb les comunitats locals, així com amb el model de turisme familiar iniciat anys enrere per Port Aventura.

L’ actual situació del CRT és el resultat d’un llarg i meticulós procés que s’ha desenvolupat, en tot moment, sota l’estricte control de les administracions públiques. En aquest sentit, HRI no ha deixat de complir amb el marc legal vigent definit per la Generalitat de Catalunya en l’estricta observança dels estàndards socials, legals i mediambientals, orientada al desenvolupament del millor resort turístic integrat d’Europa. Aquesta observança només pot beneficiar a la indústria turística a la demarcació de Tarragona i a Catalunya, un entorn en el qual la pràctica del joc és i ha estat legal des de fa ja dècades.

HRI ha invertit, fins avui, una gran quantitat de recursos financers i empresarials amb l’objectiu de definir un full de ruta clar i raonable que permeti portar un projecte d’aquestes dimensions a bon terme, complint amb totes les garanties i gaudint de les condicions pertinents. Durant la nostra recent reunió amb representants del Govern de la Generalitat de Catalunya, aquests s’han compromès a trobar una solució ràpida que dissipi la incertesa que pogués envoltar el projecte, en benefici de totes les parts implicades. Apreciem sincerament aquest enfocament pragmàtic de la situació i estarem encantats de seguir treballant i col·laborant amb el Govern”.