Puigdemont afirma que el territori decidirà com ha de ser la consulta sobre BCN World

Assegura que el govern fa tot el que està al seu abast perquè no quedi en via morta: «Estic convençut que es farà»

Per . Actualitzat el

El projecte BCN World forma part de l’agenda del president de la Generalitat. Puigdemont ha visitat avui el programa radiofònic El Món a Rac 1 i durant l’entrevista ha assegurat que des del Govern s’estan fent esforços perquè el projecte pugui continuar endavant i no quedi en via morta, malgrat que és «un assumpte delicat».  També ha destacat que l’actual projecte no és el mateix que l’inicial «perquè els impulsors ja no hi són, per les dimensions… l’espai destinat a joc ja és només del 6%»… i ha assegurat que «hi ha marge perquè es pugui continuar redimensionant».

També s’ha referit a la consulta que es vol impulsar des de la Generalitat assegurant que «és necessària perquè és l’espai que ha de permetre decidir si BCN World tira endavant», però ha assegurat que «ha de votar bàsicament la gent del territori i hem d’escoltar el territori per veure si la votació ha de ser més àmplia o més estreta. El que ens digui la gent de la zona serà  determinant».