Tarragona Ràdio celebra el seu 30è aniversari

Durant aquest dimecres s’emetrà un programa especial situat a la Rambla Nova

Per . Actualitzat el

L’Emissora Municipal de Tarragona commemora aquest dimecres 30 anys d’història. El 17 de febrer de 2016 s’acompleixen tres dècades de l’inici de les emissions regulars de la que seria la quarta emissora municipal de Tarragona. El 17 de febrer de 1986, va néixer Ràdio Fòrum, la precursora de Tarragona Ràdio. La primera emissora municipal va ser Ràdio La Canonja, seguida de Radiografia del barri del Pilar i Ràdio Bonavista. Ara fa 30 anys s’anunciava també la creació de dues emissores més, Ràdio Sant Salvador i Ràdio Sant Pere i Sant Pau; la segona també ha arribat fins als nostres dies.

Per celebrar la commemoració, Tarragona Ràdio realitza aquest dimecres un programa especial que s’emet en un envelat situat a la Rambla Nova, davant del Metropol, i que comptarà amb la presència de l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros. Pel programa passaran autoritats territorials, com el delegat del Govern, Òscar Peris; el subdelegat, Jordi Sierra, o el president del Nàstic, Josep Maria Andreu, entre altres. També hi participarà el conseller d’Interior de la Generalitat, Jordi Jané.
A banda de conversar amb els col·laboradors habituals de l’emissora, el programa aprofundirà en els canvis que ha experimentat la ciutat en aquestes tres dècades d’història, des del punt de vista econòmic, cultural o social. El programa arrenca a les 9 del matí i s’allargarà durant tota la jornada. Comptarà amb l’actuació de La Soul Machine; la banda de Falset posarà la nota musical i presentarà en directe el festival TGN Soul City. El programa s’allargarà fins a les sis de la tarda, ininterrompudament.